keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Täytetyt paprikat jauhelihalla

Astuin tänään ulos mukavalta arkiruoka-alueelta ja kokeilin meille ihan uutta juttua - täytettyjä paprikoita! Niistä tuli oikein mainioita, ja vaikka ne piristivät mukavasti keskiviikkoista iltapäivää, sopivat ehkä kuitenkin paremmin viikonlopun kiireettömiin kokkailuhetkiin. Täytteeseenhän voi oikeastaan laittaa melkein mitä tahansa, mitä jääkaapista löytyy, ja tänään tein jauhelihatäytteisiä. Kokeilin myös blogireseptin kanssa uutta juttua ja ohje on nyt ainoastaan kuvamuotoisena! Toimiikohan tämä mun esteettinen luomukseni, vai meneekö liian hankalaksi?


3 kommenttia:

  1. Nomnomnom! Noista saa älyttömän hyviä silleenkin, että tekee täytteen tomaatista, sipulista, broilerijauhelihasta ja laittaa päälle fetaa tai vuohenjuustoa ja balsamicoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaa ihanalta! (Mistä saa broilerijauhelihaa?)

      Poista
    2. Kaupasta! Oon edelleen hauska. :-)

      Poista