perjantai 26. syyskuuta 2014

Matkamuisteloissa Lanzarote

Kaikki muut kävivät heti Vain elämää -nyyhkytykselle kikattamisen jälkeen nukkumaan (ollaan siis kotikotona käymässä), mutta Ville pelaa vielä Assassin's Creediä, eikä muakaan varsinaisesti nukuta, joten ajattelin tehdä pienen aikamatkan viime vuodenvaihteeseen ja äidin synttärimatkaan Lanzarotelle. Porukkaan kuului siis meidän perheen ja Villen lisäksi äidin sisko miehensä kera, ja matka oli kerrassaan ihana talven pimeyden keskellä. Siksi siihen tekee nyt alkusyksyn pimeänä iltana mieli vähän palata ja samalla salaa haaveilla, että lähitulevaisuudessa luvassa olisi bikinikelpoinen matka. (Ei ole.)


Näkymät meidän mökin parvekkeelta. Voihan meri ja palmut.
Jokaiselta eeppisessä miljöössä tehdyltä matkalta Villestä pitää ottaa Bolt-kuva. Tulisipa muuten hieno matkakuvakollaasi olkkarin seinälle.
Eläintarhassa! Uskokaa tai älkää, tämä on fiksuimmasta päästä pöhkön porukkamme poseerauksia.
Pikkutarkka huomio, mutta pukeuduttiin luonnollisesti molemmat eläinaiheisiin paitoihin eläintarhapäivänä. Kirahveja ja turtleseja siis.
Kamelisafari, huh hui.
Annikan kanssa iltakävelyllä rannassa. Tilanne näyttää romanttiselta ja rennolta, mutta todellisuudessa oltiin matkalla hakemaan Villen nyrjähtäneeseen nilkkaan jäitä läheisestä kahvilasta. 
Äidin synttärikuva! Ihana perhe.
Ja ihana mies. Meistä on aika paljon ällösöpöjä kuvia. (:
Mun lempparipuuhaa!
Joku satama jossain, mutta meri näyttää kivalta.

Äh, matkat ovat niin kivoja, ja aurinkokin on niin kiva. Saisiko ruveta jo suunnittelemaan ensi kesän reissua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti