torstai 4. syyskuuta 2014

Elokuutiivistelmä puhelimesta

Totesin, ettei instagrammailutehokkuudellani käsite instakuu toimi, sillä puhelimeni on täynnä hassunhauskoja kuvia, joilla en kuitenkaan ole tukkinut instagram-tiliäni. Siis sen sijaan, että tyytyisin julkaisemaan täällä uudelleen ne kuusi instagram-kuvaa, jotka elokuussa lisäsin, palaan taas jakamaan randomräpsyjä puhelimen syövereistä (toki nämä sisältävät myös ne instakuvat)! Instagramissa olen kuitenkin edelleen @elinamiau.

1. Flowparkissa käytiin Annikan ja isän kanssa pelkäämässä alkukuusta. Annikaa ei kyllä tainnut pelottaa mutta ymmärtänette pointin.
2. Tiuhti ihailee auringonlaskua Villen isän parvekkeella.
3. Lentoliput Intiaan!
4. Olen yrittänyt loppukesästä totuttaa Tiuhtia juoksulenkkeilykamuksi, ja toistaiseksi voidaan yhteislenkkeillä jo yli viisi kilometriä. Ainakin on söpöä seuraa jos ei muuta. (;
5. Tampereen lentokentällä odottelemassa lentoa Lontooseen ja Ville on hurmaava tapansa mukaan.
6 & 7. Lontoossa ikuistettuja juomia eli jäälattea (miten en ollut aiemmin tajunnut tätä käsittämätöntä herkkua?) ja siideriä/olutta.
8. Pusukuva Big Benillä :)
9. Tiuhti pöhköilee!
10. Ostin Primarkista maailmankaikkeuden siisteimmät palmusalipökät, mutta Villen mielestä ne ovat naurettavan kamalat. :( Käytän niitä urheasti soraäänestä huolimatta, koska rakastan niitä.
11. Käytiin työporukan kanssa syömässä, ja i-ha-na mutakakkuannos oli murto-osan kokoinen siitä, mistä ei olisi jäänyt paha mieli.
12. Väsynyt Tiuhti muuttokaaoksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti