torstai 2. huhtikuuta 2015

Torstai pääsiäiseen




Kiirastorstai alkoi herätyksellä vähän ennen kahdeksaa ja suoraan aampuuron jälkeen Sannan kanssa salille kiiruhtamalla. Tehtiin melko kova jalkatreeni, joka alkoi kyykkäilystä ja päättyi totaalisen tappaviin liikkuviin askelkyykkyihin, joita ei juuri koskaan tule tehtyä yksin salilla. Oli kaikin puolin kivaa olla pitkästä aikaa kahdestaan salilla, vaikkei herääminen niin herkkua ollutkaan. Toisen kehityksestä saa hurjasti motivaatiota itselleen, ja Sanna se vasta onkin kehittynyt. Treenin päälle riensin kotiin siivoamaan, sillä Villen isi tuli kylään ja hakemaan meitä kotikotiin. Myös Tiuhti osallistui siivoamiseen hakemalla iloisesti lelut pois korista kun olin ne sinne kerännyt, ehkä pitäisi opettaa Tipu itse keräämään lelut koriin eikä toisinpäin. Ettei meininkini kuulostaisi liikaa joltain wannabefitnessblogilta aamupuuroineen ja salitreeneineen, kerron tähän väliin, että leivoin jo eilen kyläilijää varten mokkapaloja, joista yritin kovasti tehdä pääsiäismäisiä keltaisilla nomparelleilla, ja joita söin kiitettävän monta näiden kahden päivän aikana.

Nyt olen onnellisesti kotikotona täynnä isin ja Annikan väsäämiä club sandwicheja ja luonnollisesti pääsiäismunia. Olen aikatauluttanut pääsiäisen täyteen kaikkia mälsiä opiskelujuttuja, vaikken kyllä tiedä, ketä yritän aikataulullani huijata, sillä en ikinä saa täällä mitään aikaan. Mälsät opiskelujutut koostuvat lähinnä viimeisen (!!) kirjallisuuskurssin romaanien lukemisesta, ja jäljellä on vielä kahdeksan (kahdeksasta), joten ei kauheasti huvita, kun taival tuntuu lähinnä maratonilta. Keskittynen siis kivempiin juttuihin, kuten Annikan kanssa huonojen biisien luukuttamiseen ja jo harjoittamaani syömiseen.

Ai niin! Lähetin tänään vaihtohakemuksen, ja kahden viikon päästä pitäisi tulla tulosten. Meinaa vähän jännittää, mutta onneksi ei tarvitse pitkään kärvistellä. A-pu-a!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti