lauantai 1. marraskuuta 2014

Bloody Mary ♥ Two-Face


Eilen kadulla käveleminen tämän näköisenä oli ihan ok, ja se oli kerrassaan mukavaa! Ei sentään maskeerauduttu ihan omaksi iloksemme, vaikka tietenkin kotonakin hengailua voisi hauskasti värittää, kun säikähtäisi kumppanin naamaa tähän vilkaistessaan, ja omaa peilikuvaa joka kerta peilin ohi kulkiessaan. Tässäpä suunnitelma tylsiä kotosalla vietettyjä viikonloppuiltoja varten. Eilen kuitenkin suuntana oli kahden rapun tuparit ajankohtaan sopivan teeman mukaisella pukeutumiskoodilla.

Zombeilusta jäi reilusti tekoverta jolla läträtä, joten luonnollisesti rakennettiin meidän asut sen ympärille. Pukeuduin mustaan goottihenkiseen paitaan ja mustaan maksihameeseen ja olin Bloody Mary vertavuotavine silmineni. Helppo tapa olla hienostuneen överi tuo tekoveri! Ville sen sijaan keksi pari tuntia ennen tupareita pukeutuvansa Kaksinaamaksi, ja pakko sanoa, että olin aika yllättynyt mieheni taiteellisista kyvyistä tuon maskin kanssa! Tekoveren lisäksi käytettiin kaksinaamaan iki-iki-ikivanhaa kajaalia (se on Anytime-merkkinen, muistatteko vielä ne ajat, kun sen merkkisiä meikkejä myytiin?). Välillä hyödyn kaiken tyhjänpäiväisen säilyttämisestä, ha.

Teemabileet on kyllä kivoja! Itse tupareissakin oli oikein mainiota: paljon hyvää ruokaa, pelottavasti pukeutuneita tyyppejä ja kirsikkana kakun päällä voitettiin Sannan kanssa beer pongissa (pelasin ekaa ja vikaa kertaa kyseistä peliä, huipulla on hyvä lopettaa)! Tänään on luvassa epäteemabileet, mutta kieltämättä eilisen jälkeen on ihan mukavaa laittaa vain nätti mekko päälle ja olla säikyttämättä vastaantulijoita & itseään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti