torstai 27. marraskuuta 2014

Naps naps


Kävin viikko sitten vihdoin ja viimein leikkaamassa tukan pois! Ei ihan, mutta lähes siltä tämä kaksikymmentä senttiä kevyempi vapaus tuntuu. Myös yli kymmensenttiseksi ennättänyt juurikasvu sai kyytiä, ja nyt on taas hyvä olla tukassa. Mulla meni muutaman viime kuukauden aikana monta kertaa päivässä hermot tuohon pitkään tukkaan, joka yhtäkkiä oli päättänyt vetää itsensä todella huonoon kuntoon. Se takkuuntui, kun vain ajattelikin takkuuntumista, ja tukkaa tuntui olevan joka paikassa pään lisäksi. Oikeastaan se kasvoi ihan vahingossa noin pitkäksi, en mitenkään erityisesti suunnitellut pitkän tukan kasvattamista. Nyt kun katson tuota ennen-kuvaa, tajuan, että se tosiaan oli aika pitkä tukka! Ja kivaltahan se näyttää, jos nyt latvojen hamppumaisuuden ja sen aiheuttaman yleisen vitutuksen unohtaa.

Joka tapauksessa olen hurjan tyytyväinen tähän lyhyeen (tai ainakin omalla mitta-asteikollani lyhyeen) tukkaan. Kävin Tampereen Glo Hairin opiskelijakampaamossa, ja kieltämättä etukäteen vähän jännitti, tulenko takaisin vihreän tyvikasvun ja kynityn näköisen tukan kanssa. En suinkaan! Opettaja kävi vähän väliä tarkistamassa, miten opiskelija tukkaani käsitteli, ja kaikista asioista oli kahden kampaajan mielipide. Mun kampaajani teki superhyvää jälkeä, ja keskittyi huolellisesti tyviraitojen tekemiseen, enkä olisi varmasti saanut yhtään parempaa missään oikealla kampaajalla. Eikä varsinaisesti haitannut, että koko juttu maksoi reilu 40 euroa.

Nyt olen siis onnellinen lyhyen tukan omistaja, ja etsinnässä olisi hyvä suoristusrauta ja illalle pikkujoulukampaus, sillä en tiedä uskallanko koettaa, miltä kiharat näyttävät tällaisessa tukassa.

2 kommenttia:

  1. Heeeei miten kiva tukka! <3 Näyttää niin terveeltä ja nätiltä ja eikö ookin jotenkin vapauttava fiilis leikata tukkaa reilusti pois. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilmula! On ihan mielettömän vapaa tunne, ja on ihanaa, kun suihkun jälkeen ei tarvi varttia selvitellä takkuja. <3

      Poista