lauantai 22. marraskuuta 2014

Ohoi!


sortsit: Zara (kirppikseltä) // paita: Race Marine // hattu: ihan itse askarreltu

Muutama päivä sitten saatiin nautiskella opiskeluelämän epäopiskelupuolesta sitsien muodossa! Sopivasti juuri viime postauksessa kehaisin itseäni, kuinka onnistuneesti olen ollut tehokas opiskelija, ja sitten tulivat sitsit ja pilasivat koko loppu viikon. Hyvällä tavalla toki, mutta siivoaminen, keksien leipominen ja joulukorttien kirjoittaminen ovat tuntuneet hurjan paljon tärkeämmiltä puuhilta kuin ohjelmointiläksyjen tai muumiesseen miettiminen! Oli hitusen huonosta omatunnosta huolimatta hauskaa sitsata pitkästä aikaa, ja voisi jo ehkä kutsua perinteeksi, että laittauduttiin meillä yhdessä. Seiloreiksi pukeuduttiin raitapaitojen avulla, ja Sannin kanssa askarreltiin paperihatut. Pitäisi ehkä tehdä blogiin naamiaisasukategoria, sen verran usein näitä teeman mukaan pukeutumisia näköjään tuppaa tulemaan. En kyllä valita, rakastan teemoja!

Heräsin tänään jo yhdeksän aikaan sillä ajatuksella, että riennän heti aamupalan jälkeen salille, mutta nyt on taas kurkku kipeä ja semiflunssainen olo. Ehdinhän olla jo kaksi päivää terveenä... Silloin kun ei harrastanut urheilua, ei yhtään haitannut, vaikka oli pienessä elämää häiritsemättömässä flunssasa monta viikkoa, mutta nyt kyllä ottaa päähän. Ehkä voisin lähteä Tiuhtin kanssa aamureippailulle, ja sen jälkeen pitää mennä yliopistolle viettämään aikaa parin vaihtarin kanssa (yhdellä englannin kurssilla pitää hengailla 12 tuntia vaihtarien kanssa, jotta saa opintopisteet, mitäää). Viettäkää hurjan kiva viikonloppu!

2 kommenttia:

  1. Jo on teillä siellä Treellä kummallisia englannin kursseja! :D

    Täällä pisteisiin riitti oikeastaan vaan jo paikalla olo rennon jenkkijäbän höpöttäessä luokan eessä elämästään Bronxissa tai siitä, miten suomalaiset käyttäytyvät kummallisesti ulkomaalaisten silmin. Eli jospa tuut tänne tekemään joo-opintoina ne kurssit (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voisin kyllä! En ollut koskaan aiemmin itekään kuullut keneltäkään tällasesta kurssista, mutta jotenkin onnistuin ilmoittautumaan juuri tällaiselle kurssille... Tän jälkeen ei luojan kiitos enää tarvi opiskella englantia!

      Poista