sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Veseilyviikonloppu

V = Ville
E = Elina

V: Elina on useasti ehdotellut mulle oman blogin aloittamista, mutta mulle riittää paremmin kuin hyvin satunnainen löpinä "vierailevana kynänä". Tai siis näppäimistönä. Tai siis. Joten nauttikaa!

E: Vietettiin viikonloppu Sannan ja Antin kanssa. Jee! Nähtiin viimeksi vappuna (!!), jos viime viikonloppua ei lasketa ja eihän sitä, joten meillä oli pieni kuulumispäivittely kesän ajalta. Toisin sanoen monta hetkeä meni esimerkiksi päivitellessä sitä, että me molemmat haluttais otsatukat, tai sitä, että poikien mielestä sohvatyynyt on turhia.

V: Lauantaina arvon vieraidemme saavuttua lähdettiin suuntaamaan kohti aavaa ulappaa, tyrskyjä ja tutkimattomia meriteitä eli toisin sanoen lauttasaunaa! Maailman helpoin ja kätevin tapa saunoa ja grillata keskellä järveä.
E: En tiedä helppoudesta tai kätevyydestä, mutta mukava tapa se ainakin oli! Tähän väliin on pakko huomauttaa, että armas vuoden vanha pikkukamerani sanoutui irti neljän ensimmäisen lauttisvalokuvan jälkeen, joten aika köyhäksi jäi. Sori.
V: Kun oltiin päästy järvellä hyvälle paikalle, lyötiin grilli tulille. Kapteenin ominaisuudessa grillausvastuu lankesi luonnollisesti mulle. (E: Ville varmaan kuvitteli olevansa kapteeni, vaikka tosiasiassa mä jakelin käskyjä eli olin kapteeni, ja Ville ohjasi eli oli joku perämies tai vastaava ei-niin-korkea-arvoinen.) Broiskut ja makkarat toimi hyvin merellisessä ympäristössä.
E: Syömisen jälkeen uitiin ja saunottiin ja muuta sellaista, mutta sittenpä vasta seikkailu alkoi. Ville voi itse kertoa, kuinka kapteenin perämiehen kotia kohti seilaaminen onnistui.
V: Miten moottorin naru voi katketa keskellä järveä? Melkoinen epäusko ehti iskeä siinä, kun se kahva ja narun pätkä jäi käteen. Toisaalta, kun kattoo mun hauista niin........ Taisi olla hauras naru.
E: Ville jäi melomaan, ja Sanna, Antti ja minä hypättiin järveen työntämään lauttaa eteenpäin. Huh. Kaikkien odotusten vastaisesti päästiin kuitenkin rantaan, ja vannon, etten enää ikinä koskaan milloinkaan lähde lauttasaunomaan ilman isiä.

E: Olin tehnyt vieraita varten vadelma-valkosuklaajuustokakun, sillä aina on hyvä syy leipoa juustokakku, ja se kyllä tuli tarpeeseen lautan työntelyn ja pitkällisen saunomisen jälkeen. Palaan juustokakkuun toisessa postauksessa. (;


V: Jatkettiin lepposasti kesäiltachillailun ja lautapelien merkeissä. Suosittelen lämpimästi tutustumaan nerokkuuteen nimeltä Paris Connection. Helppo semistrateginen "kaupankäyntipeli". Varoitus: koukuttaa. I approve. Ja sillee.
E: (Voittamani) Paris Connectionin jälkeen pelattiin vielä paria sosiaalisuuspeliä, joille Sannan kanssa lämmettiin vähän poikia enemmän, mutta kivaa niilläkin oli!

V: Sunnuntain ekstemporee-ohjelmaksi keksittiin melontareissu Pajulahden vesistöissä. Oli kyllä vedentäyteinen viikonloppu. Melonta oli tosi hauskaa ja keli huippu. 
E: Kannustettiin Sannan kanssa toisiamme jaksamaan kiljumalla toistemme veneisiin tai kajakkeihin tai aluksiin, että tästä saa heiaheia-merkinnän! Se oli aika rankkaa, mutta kylläpä olikin tän vuoden salikäynneistä hyötyä. Hihii.

V: Jos et ole syönyt Efesissä, et ole käynyt Nastolassa. Olihan meidän nyt pakko esitellä maailman kovin kebabpizzeria ja se legendaarinen jötkö eli rullakebab.
E: Oli kiva viikonloppu! Ja varsin vetinen, mistä juontaa otsikko, joka ei Villen mielestä oo sana. No ei se ehkä ookaan, mutta kai kielen itsensä opiskelijalle on luova sanojenmuodostus sallittu? Jos ei, voitte nauraa mulle katketaksenne ja pitäydyn tulevaisuudessa otsikoissa, joissa on vain tuikitavallisia sanoja. Pus! Ja kiitti Ville!

PS. Sannalla oli maailman söpöin hame:

4 kommenttia: