lauantai 20. heinäkuuta 2013

Ronja ja keltainen paita

Paita ja koru Terranovasta, sortsit ja aurinkolasit Hennesistä ja kengät Seppälästä!

Näin tällä viikolla pitkästä, pitkästä aikaa Savonlinnasta Lahteen karannutta Ronjaa. On ihanaa huomata, että vaikka näkee vain kerran parissa kuussa entisen päivittäisen hengailun sijaan, ei silti ole yhtään erilaista jutella ja olla ja tehdä! Ronja oli tehnyt namia mangokääretorttua, ylläri, ja istuttiin huvimajassa ja syötiin sitä ihan liikaa ja vadelmia ihan vähän. Juteltiin omista kodeista ja panikoitiin yhdessä sitä, että ensi vuosi on (tai ainakin pitäisi olla) kandivuosi. On Ronja kyllä huippu.

Päällä mulla oli Rodoksen ostoksista ehkä kivoin, keltainen ohuenohut inkkarikuviopaita. Se on ihana! Ja ikkupikkupilkulliset sortsitkin on söpöt ja ennen kaikkea mukavat, sillä ne feikkaa olevansa farkkua, mutta onkin pehmeää kangasta. Huijausvaatteet on hirmu käteviä. Voisko tolla samalla tyylillä tehdä myös farkunnäköiset farkut, jotka tuntuu kuitenkin pyjamahousuilta?

On yleinen trendi, että kaikissa blogeissa kuvataan asuja, ja pitkään ajattelin, että enhän mä nyt voi. Mutta rakastan vaatteitani yli kaiken, joten miksi pahoittaisin niiden mielen olemalla antamatta niille huomiota, jonka ne muiden omistuksessa saisivat? (Kuinka niin elollistan omaisuuteni?) Noin, nyt joka tapauksessa kuvailin ensimmäisen, joskin tuiki tavallisen (ja mun mielestä hauskan) asun, eli ehkä uskaltaudun tekemään tätä jatkossakin. Aika jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti