perjantai 15. elokuuta 2014

Kohta mennään



Puoli yhdeltätoista illalla Ryanairin kone nousee Tampereen taivaisiin, ja suunta on kohti Lontoota! Lähdetään Villen kanssa parin päivän kaupunkilomalle tuohon ihanaan kaupunkiin, sillä Ville ei ole siellä ikinä käynyt, mikä on mun mielestäni puhdas vääryys. Itse olen käynyt kerran, ja lienee tarpeetonta sanoakaan, että ei yhtään haittaa vierailla samassa kohteessa uudestaan. Mun ainoa vaade tälle matkalle on shoppailu Primarkissa, ja muuten Ville valitsee, mitä nähtävyyksiä mennään katselemaan. Viime reissussa äidin kanssa meidän ohjelma oli niin shoppailupainotteista, että oikeastaan on mahtavaa päästä Lontooseen hieman erilaisella agendalla. Agenda tosin kuulostaa aika pahalta, sillä meidän keskeisin päätös oli, ettei oteta stressiä siitä, mitä ehditään ja ei ehditä nähdä/tehdä kahden päivän aikana. Mennään kuitenkin varmasti Lontooseen joskus uudestaan.

Suurin kriisi tätä matkaa koskien on se, että päätettiin lähteä pelkillä käsimatkatavaroilla. En ole ikinä matkustanut pelkillä käsimatkatavaroilla, ikinä. Ryanairilla (tai Rynkyllä, kuten eräs tamperelainen tuttavani sanoisi) on sallittua ottaa vain todella miniminikokoinen matkalaukku, eli edes oma pikkuinen pinkki matkalaukkuni ei mahtunut vaadittuihin mittoihin. Ei nyt varsinaisesti sillä, että mua harmittaisi lainata tuota äidin pilkullista laukkua. Onnistuin kuitenkin yllättämään itseni siinä, miten hillittömän pienellä tavaramäärällä on mahdollista lähteä matkalle! Siis oikeasti, laukussa on kaksi toppia, alusvaatteet ja pakollinen kosmetiikka (ylempänä on tästä ihmeestä kuvatodiste). Ville kysyi multa eilen varovaisesti, että kuinka paljon mä oikein meinaan shoppailla, kun lähdetään melkein tyhjillä laukuilla, ja kysehän on nyt juuri siitä, että en tiedä! Miten sitten harmittaisikaan, jos sattuisi löytämään hirvittävän määrän ihania vaatteita, joita ei kuitenkaan voisi ostaa, kun ne eivät mahtuisi matkalaukkuun, joka on täynnä jotain varapaitoja. Niin.

Tästä tulee varmasti huippureissu, olen ihan täpinöissäni (ja uskon kyllä, että tuo Villekin on edes vähän)! Nähdään ensi viikolla!

PS. Pakko vähän hehkuttaa, että muokkasin tuossa oikeanpuoleisessa palkissa olevan profiilikuvan ympyräksi pelkällä koodilla. Se on siis neliön muotoinen kuva, jonka taioin css:llä näyttämään ympyrältä. Ehkä luvassa oleva nörtteily eli tietojenkäsittely sopii mun tulevaan syksyyni aika hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti