maanantai 15. joulukuuta 2014

Tuplatreffi-iltapalaa


Sanna ja Antti lähtivät äsken viettämästä keveää iltapalanväsäilyiltaa meiltä. Nyt väsyttää, mutta Ville haluaa vielä katsoa rumpuvideoita (olen kohta teoreettisesti rumpaleiden parhaimmistoa tällä rumpuvideoiden passiivisen seuraamisen määrällä), joten kerron kerrankin todella ajantasaisesti tekemisistäni! Väsäiltiin iltapalaksi tortillarullia kinkkutäytteellä (voileipäkinkkua, keltaista paprikaa, jääsalaattia ja ruohosipuolituorejuustoa) ja kanatäytteellä (kanaa, paprikaa, sipulia ja aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa) sekä jälkkäriä, jonka reseptin ajattelin tulevalla viikolla kirjoitella tänne ylös. Tortillarullista tuli ihan mielettömän hyviä, ja pojat olivat niin söpöjä niitä rullaillessaan! Ruokalaji oli ehdottoman toimiva juuri tällaiseen illanistuskelutarkoitukseen.

Porukalla ruoan laittaminen on hurjan hauskaa, ja kun vähän vahingossa jakauduttiin tyylillä pojat tekee pääruoan ja tytöt jälkkärin, kaikille riitti tekemistä juuri sopivasti. Pelattiin luonnollisesti myös lautapelejä (kukaan ei suostunut Aliakseen tai parisuhdepeleihin, pöh), mutta Compatibility ja joukkue-Trivial olivat nekin vallan mukavia. Compatibilityssa pitää mätsätä ajatukset parin kanssa, ja huomasi kyllä selkeästi, että ollaan molemmat aika pitkäänseurustelleita pariskuntia, sillä melko yksiin osuivat aatokset useimmissa kohdissa. Siitä tulee kyllä aina hyvä mieli vielä näidenkin vuosien jälkeen, kun huomaa ajatusmaailmojen olevan selkeässä yhteydessä, haha!

Hei nyt loppui rumpuvideo! (Tiesittekö, että rumpali Derek Roddy kasvattaa käärmeitä? Mitä olisitte tehneet ilman tätä tietoa, kysynpä vaan.) Yksi Moderni perhe vielä siis päättämään tämän hyvän illan, vaikka taisin tekstin alkupuoliskolla valitella väsymystäni. Noooo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti