tiistai 29. heinäkuuta 2014

Rakkauskalenteri



Tämä oli se vuosi kun sorruin. Olen jo parina vuonna haaveillut siitä, mutta hinta on tuntunut aivan liian suolaiselta opiskelijabudjetilleni. Nyt kuitenkin päätin, että koska kalenteri on minulle suurinpiirtein maailmankaikkeuden tärkein asia, voin siihen myös vähän tuhlata. Olenhan parhaillani kesätöissäkäyvä aikuinen, tai jotain. Ja yhtään valehtelematta tämä persoonallinen kalenteri tekee minut hyvin, hyvin onnelliseksi. Tekee mieli salaa silitellä sitä, ja kädet vapisten kirjoitan merkintöjä, ettei täydellinen kalenterini vain tuhraanutisi.

Kansikuvien valitseminen ei tietenkään ollut vaikeaa, sillä Tiuhti-teema oli itsestäänselvä, mutta sisäsivuja venkslasin vaikka kuinka monta päivää. Päädyin vaaleanpunaiseen raitaan, pikkulintuteemaan, päivittäiseen treeniaikatauluun, to do -listaan ja viikon luetteloon. Ihanan turhaa hömppää, voi että. Tällä viikolla sain vihdoin ruveta käyttämään kalenteriani, jonka ensimmäinen kuukausi on elokuu, ja paluuta markettikalentereihin tuskin on. Ehkä vuoden päästä blogini on kokenut sellaisen eksponentiaalisen kasvupyrähdyksen, että saan sen blogilahjana ja järjestän arvonnan? (Hahhahhahaha. Ha.)

Kansikuvatyttö osallistui kalenterin kuvaamiseen parkkeeraamalla ihan viereen. Pöhkö.

4 kommenttia:

  1. Just joo. Nyt määki haluan tuollasen, vähän erilaisen koiran kuvilla vaan. O kyllä nätti sheltti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän siinä sitten muuta kuin tilaamaan vaan. (; Sullakin on niin nätit koirat, että niistähän tulis vaikka kuinka söpö kalenteri!

      Poista
  2. No huh huh. Koko talven kävin viikottain (ja useastikin viikossa), ahkerasti ja sinnikkäästi katsomassa ootko raapustellut uutta luettavaa, ja nyt kun en n. viikkoon muistanut ni täällä on peräti viis. :DDD Go MissSing Ellly (; !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, senkin söpö! Odotus palkitaan. : D Ja voi luoja, en edes muistanut koko bändiä ("bändiä"), pitäisi ehkä kaivaa meidän äänityksiä jostain esille.

      Poista