lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kesäarki

(Otsikko ei viittaa tähän kuvaan, huom.)

Heti törmään kahden blogin loukun ongelmaan. Kävimme toissapäivänä koko perheen voimin (perhe sisältää tietenkin myös Villen, joka on hyvin aktiivinen osallistuja meidän perheen whatsapp-ryhmässä) lauttasaunalla, ja Tiuhtikin pääsi ensimmäistä kertaa mukaan. Kirjoitin tästä kuitenkin jo Tiuhtin blogiin, sillä Tiuhtilla oli söpöt pelastusliivit ja se uiskenteli ja sen sellaista. En tietenkään voi kertoa samoja asioita täällä uudestaan, mutta haluaisin silti kertoa jotain arkihömppää.

No arki. Vuokrattiin Villen kanssa kesäksi kaksio Nastolasta kesätöiden perässä, ja asustellaan nyt 20 neliötä isommassa kodissa kuin Tampereella. Töiden lisäksi kesällä ei juurikaan ehdi mitään tehdä, tai siltä ainakin tuntuu, ja töistäpääsyn jälkeiset muutamat hassut tunnit menevät lähinnä salilla käymiseen, Tiuhtin kanssa lenkkeilyyn ja treenailuun, ja seuraavan päivän eväiden valmistukseen. Jossain välissä katsotaan Villen kanssa Netflixistä Orange is the New Blackia, sillä Frendejä siellä oli vain säälittävät kolme tuotantokautta. Yritän kaikkeni myös nähdä esim. Vilmaa.

Eilen kiidin töiden jälkeen äidin seuraksi shoppailemaan isän syntymäpäivälahjaa, sen jälkeen liidin rally-tokotreeneihin ja sitten täällä meillä olikin jo nostalgiaillanistujaiset vanhalla porukalla kasassa. Päädyttiin Nastolan paikalliseen tanssimaan ja laulamaan karaokea, ja itsehän olin kuskina. Vaikka onhan paikka aivan aliarvostettu. Hauska ilta, mutta nyt meidän lattialla nukkuu kaksi kappaletta ei-niin-hyvävointisen näköistä Tomia ja Vilmaa.

Ehkä tällaiseen haipakkaan elämään tottuu sitten, kun työelämä on välttämätön paha, mutta opiskeluun verrattuna aika on vain niin tiukassa. En kuitenkaan valita, sillä kiireestä valittaminen on usein kovin ärsyttävää. Kesä on ollut tähän asti kaikin puolin mukava, ja monta kivaa asiaa on vielä edessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti