perjantai 9. elokuuta 2013

Tule jo kesäinen syksy




Työasu päivälle, jolloin toimistolla nuohottiin ilmastointeja (keskellä hellettä, miksi?!), ja lämpötila kohosi sisällä keveään kolmeenkymmeneen. Mekon oon adoptoinut kauan sitten Vilmalta, ja jännittävän näköisestä nurmikosta syytän isiä. Muuta merkittävää tässä ei olekaan. (:

Justhan vasta oli perjantai, mitä ihmettä! Enää kolme viikkoa töitä jäljellä, ja sitten koittaa kaksi vuotta odottamani syksy. Yhteen muutto, jo kolmas opiskeluvuosi ja ah jälleen pitkästä aikaa Tampere. Kävelin eilen Lahden keskustassa, ja se sai mut kaipaamaan Tampereelle jo niin paljon. Kunpa tulisi tosi lämmin syksy, että saisin tallailla Tampereenkin katuja ballerinat jalassa lyhythihaisessa.

Nopeudestaan huolimatta, ja itse asiassa ehkä myös syynä vauhdikkuudelle, viikko oli mukava! Varattiin äidin kanssa pari kivaa juttua, joista toinen on huomenna koittava Tallinnan risteily. (:D) En oo koko viikkona voinut ajatella oikeastaan mitään muuta, kuin buffetin jälkiruokapöytää. Maailmassa ei vain ole mitään parempaa. Käytiin myös Villen äidillä ihanalla iltapalalla, sillä lasillinen punaviiniä keskiviikkoisen arki-illan keskellä tuntui aika luksukselta. En kuitenkaan ota tavaksi, lupaan! Eilen näin Vilmaa ensimmäistä kertaa, öö, toukokuun jälkeen, ja voi kuinka ikävä mulla olikaan tuota tyttöä. Miksei kaikki voi vaan muuttaa Tampereelle? Musta se ois loistoidea.

Äsken tulin bodypumpista, joka tuntui muuten aika tappavalta, kun koko kesän lihaskuntotreeni on jäänyt suurinpiirtein kahteen kuntosalikertaan. Mutta onneksi kohta koittaa jo alussa (ja muutamassa muussakin tilanteessa) hehkuttamani syksy, ja Atalpan jumpat ja kuntosalit kutsuvat taas Sannaa ja mua! Kaikista jumpista mulla on eniten ikävä aerobicia, ja ennen kun repeätte totaalisesti ajatukseen musta pinkit trikoot, kimaltava teeppari ja pörröinen hikipanta päälläni, haluan sanoa, ettei se oikeesti oo niin noloa. Tai ysäriä. Tai ei mun mielestä ainakaan, enkä oikeastaan halua kenenkään objektiivista mielipidettä. (En myöskään käytä hikipantaa tai pinkkejä trikoita.)

Tehkää tekin kaikkea tosi hauskaa viikonloppuna ja syökää yhtä paljon kun mä aion syödä! Pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti