lauantai 3. elokuuta 2013

Torstainen kahvihetki



Sini näyttää, mistä kohtaa kuva pitää katkaista. Musta tää on jotenkin tosi ihana kuva, vaikken rajannutkaan sitä oikein, pus.

/></a><br />
<a href=


Paita JC:stä, farkkusortsit Ginasta, kengät Primarkista, laukku Kiinasta ja koru ryöstetty äidiltä.

Kuvat on viime torstailta, kun kävin kahvilla Sinin luona. (Ei kyllä juotu kahvia, sillä en oo koko kesänä juonut muuta kun teetä, mutta eikö kahvittelua voi käyttää yleisnimityksenä tilanteelle, jossa jutellaan ja syödään kaikkea hyvää? Jotenkin "kävin limulla Sinin luona" ei kuulosta yhtä vakuuttavalta.) Sini oli tehnyt kaikkea ihanaa syötävää, ja Lutu on yksi niistä harvoista kissoista, joista pidän, joten jei. Tiesittekö muuten, että jäätelön tuotekehittelijä on ammatti? Sinistä voi tulla isona sellainen, kuinka siistiä! Mullekin tuli hetkeksi sellainen olo, etten sittenkään tahdo äikänopeksi vaan jäätelön tuotekehittelijäksi. Tulin kuitenkin järkiini.

Tuo JC:n paita on mulle kahdessa suhteessa ensimmäinen: se on ensimmäinen vaate, jonka olen ikinä kyseisestä kaupasta ostanut, ja se on myös ensimmäinen peplum-paita, jonka omistan. Peplum on herättänyt mussa lähinnä kauhun väristyksiä, jos olen kuvitellut sellaisen itseni päälle, mutta tämä on kyllä kiva.  Rakastan tuollaista kirkkaanpunaista, joka taittaa himpun verran oranssiin, ja vetskari selässä on hauska yksityiskohta. Ostin paidan jo alkukesästä, ja se on kyllä ihan vähän iso, mutta ehkä tuollainen ei-trikoinen materiaali kutistuu jonkin verran pesussa. Toivottavasti! (Olipa hauskaa paita-avautua blogissa, hih.)

Taidan nyt yrittää houkutella Villeä pois sängyn pohjalta, sillä mulla on vähän hyperolo ja haluaisin tehdä jotain superia. Kävin tänään elämäni ensimmäisellä aamulenkillä (= lenkki ennen aamupalaa, enkä edes pyörtynyt!), mistä tää energisyysolo ehkä juontaa juurensa. Heräisköhän Ville, jos tekisin mahaplätsin sen päälle? (:

4 kommenttia:

  1. Jei, kiva postaus, vaikka lisäsitki musta ihan kaameen kuvan! xd
    Plus, se on tarkalleen ottaen tuotekehittäjä (oon ehkä itse epähuomiossa sanonut väärin :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamoon, toi on niin söpö! Kuten oli ne kaikki muutkin. Ja kehittäjä tai kehittelijä, sama juttu. : D

      Poista
  2. ei hitto tästä on kauan :D nyt nähään, tuu käymää nasulas!

    VastaaPoista